Fascination About işçi ayakkabısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

S1 bazen ek olarak ara taban korumasıyla birlikte görülmüş ve daha sonra S1P olarak adlandırılmıştır.

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, on-line mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

Yan binada bulunan Memorial Çocuk Hastanesi’ndeki çocukları eğlendirmek için güzel bir şeyler yapmanın iyi bir fikir olacağına inanarak kolları sıvamış ve harika bir fikir ortaya koymuş.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi ayakkabi standi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

"P" normalına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle iş ayakkabısı giy paylaşabilirsiniz.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması ayakkabi es anlamlısı sağlanmalıdır.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page